Over Bergs Klasse Advies
Ron Dingemans

Wie is Ron Dingemans? Geboren te Hoogerheide in 1970 en tevens opgegroeid in Hoogerheide, middelbare school Mollerlyceum te Bergen op Zoom. Na de HAVO en VWO Economie gaan studeren en in (inmiddels grijs verleden) 1995 afgestudeerd aan de KUB te Tilburg, tegenwoordig de Tilburg University. Daarna aan de slag gegaan bij de Rabobank als trainee financieel adviseur en gedurende periode van 7 jaar werkzaam geweest als financieel adviseur particulieren en ondernemers. Echter, het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon en daarna sinds medio 2003/2004 als zelfstandige in de financiële branche actief. Inmiddels nu ca 16 jaar zelfstandig waarvan de laatste 3 jaar onder de bedrijfsnaam Klasse Advies Bergen op Zoom. Tijd voor verfrissing & vernieuwing en sinds dit 2019 aanpassing naam naar de bedrijfsnaam Bergs Klasse Advies! Dezelfde persoon, dezelfde plek, maar verder nieuw! Ik hou me aldus al ca 23 jaar bezig met financiële vraagstukken op het gebied van hypotheken, verzekeringen, financiële planning en pensioenen. Dit aan de Westersingel 9 te Bergen op Zoom nabij de muziekschool en de Steenbergsestraat. Sinds 2000 als gecertificeerd en geregistreerd Financieel Planner (FFP) en erkend Financieel/hypotheekadviseur (SEH). Uiteraard aangesloten bij KIFID en vergunning houdend bij de AFM. Volledig onafhankelijk en niet gelieerd aan welke maatschappij dan ook.

Oh ja, en getrouwd, 2 tienerdochters, een hond en fanatiek volger en beoefenaar van de wielersport + in de winter lekker rondjes rennen!

Nagenoeg heel het scala aan hypotheek- en verzekeringsmogelijkheden qua maatschappijen doe ik zaken mee. Volledig onafhankelijk en transparant. Daarbij heb ik een broertje dood aan allerlei verborgen zaken, bijkomende onverwachte kosten, onzintarieven en een gebrek aan transparantie. Ouderwetse service is niks mis mee zonder direct een nota die daarop volgt. Daarbij ga ik altijd uit van begrijpelijke taal zonder allerlei vakjargon. Service staat bij mij als hoogste in het vaandel waardoor ik me wil onderscheiden door allereerst service te verlenen zonder direct met een rekening op tafel te komen.